Vragen van en naar schiphol

Onze Schiphol taxi brengt u zorgeloos van en naar Schiphol. U kunt tijdens het bestellen zelf aangeven hoe laat u vanaf huis wilt worden opgehaald . Normaal gesproken moet u voor Europese vluchten twee uur van te voren op de luchthaven Schiphol aanwezig zijn. Vliegt u internationaal dan moet u drie uur van te voren op Schiphol zijn, dus houdt hier rekening mee met het bestellen van de Schiphol taxi. Dat laatste heeft zeker met vluchten naar Amerika te maken, want met deze vluchten zijn extra strenge incheck procedures van toepassing.

Kosten van en naar Schiphol

Natuurlijk wilt u van te voren weten wat de rit van en naar Schiphol u gaat kosten. Op onze website ziet u meteen wat de kosten zijn. Natuurlijk komen hier geen andere kosten meer bij zoals BTW of bagagetoeslag en gelden deze tarieven dag en nacht en zeven dagen in de week.

Veel bagage, Taxibus naar Schiphol

Voor grotere reisgezelschappen hebben wij taxibussen t/m 8 personen. In deze taxibussen gaan buiten 8 personen ook 8 koffers en wat klein handbagage. Heeft u nog meer ruime nodig dan kunt u op aanvraag een offerte aanvragen voor een 8 persoons verlengde taxibus.

Meer mensen onderweg oppikken

Wij krijgen vaak de vraag of er van en naar Schiphol bijvoorbeeld nog vrienden of familie kunnen worden opgepikt. Dat is geen probleem, het beste kunt u alle informatie zoals straatnamen, woonplaatsen en postcodes even per email naar ons toe sturen. Als u even duidelijk aangeeft wat uw wensen zijn dan zullen wij u een prijsvoorstel doen.

Geen deeltaxi

Wij doen niet aan deeltaxivervoer. Met deeltaxivervoer, deelt u de taxi als het ware met meerdere mensen. Onderweg naar Schiphol worden in andere plaatsen nog meer mensen opgehaald, op deze manier deelt u eigenlijk de kosten van de taxi wat erg aantrekkelijk lijkt.

Er is wel een groot nadeel aan dit soort taxivervoer, en dat is dat u zelf geen ophaaltijd kunt bepalen, lang onderweg naar of van Schiphol bent, en bij aankomst op Schiphol na een lange vlucht, u vaak erg lang moet wachten tot de gehele deeltaxigroep compleet is. Vaak is het zelfs zo, dat als u met meer dan vier personen reist u bij ons ook nog eens goedkoper uit bent, wat komt doordat er in een deeltaxi per persoon wordt afgerekend en bij ons per taxi.