Over ITC-Amsterdam en de Schiphol Taxi Service

Wat wij doen

Bij ITC-Amsterdam bieden wij taxidiensten aan middels internet. Niet een soort, maar van een standaard taxiritje van huis naar het station, Schiphol taxi vervoer, kleinbusvervoer, tot en met VIP vervoer

Hoe we het doen

Er zijn vele wegen die naar Rome leiden, en van behoorlijk wat weten wij de route :
Door jarenlange ervaring met de taxibranche, daarmee de klanten en de chauffeurs weten wij hoe alles werkt. Onmisbaar op een taxi is tegenwoordig een navigatie systeem, maar buiten dat, weten onze Amsterdamse chauffeurs in deze drukke hoofdstad ook zeker goed de weg zonder navigatie.

We doen dit, omdat we ervan houden. We geloven in goede taxiservice met een voor de klant gunstig taxitarief welke wij via internet willen aanbieden. En of het nu iemand is die soms een taxi naar Schiphol nodig heeft, of dat het een groot bedrijf is wat regelmatig gebruik van ons maakt, het is ons om het even, wij zetten ons beste beentje voor. Wij willen een taxi boeken via internet, voor iedereen aan huis, kantoor of onderweg toegankelijk maken.

Consequenties

De consequentie van dit alles? We denken graag dat , sinds onze start op internet, wij het boeken van een Schiphol taxi al verbeterd hebben. Ons doel is te komen tot een hoge kwaliteit dienstverlening. We zijn er echter nog niet! We zijn vastberaden het steeds makkelijker en uitgebreider te maken om een taxi per internet te bestellen, met nog vele ideeën voor de toekomst werken wij daar graag aan!