Schipholtaxi service taxi naar Schiphol. Hoe werkt het.

U zoekt een taxi naar Schiphol maar voor een beter prijs dan een reguliere taxi. Lees hieronder hoe het werkt. Wij leveren betrouwbaar taxivervoer vanuit heel Nederland. Veel mensen weten nog steeds niet dat bestellen via internet veel geld kan besparen. Neem je een taxi op Schiphol zelf, dat kan dat tot zeker de helft schelen! Dus waarom zou u, bestel online wel zo veilig want je weet waar je besteld. Vergeet u wat in een vreemde taxi dan krijgt u de spullen nooit meer terug.

Stel u heeft een leuke vakantie geboekt en gaat met een groepje duiken in bv Egypte. Daarvoor heeft u veel bagage mee, want u wilt zelf uw eigen duikuitrusting mee en daarnaast natuurlijk alle andere bagage. Om nu dan met alle koffers en tassen met de bus en trein naar Schiphol te moeten reizen is toch een vermoeiende en drukke onderneming. Zeker als er ook nog eens kleinere kinderen bij zijn. U wilt rustig en ontspannen op vakantie gaan, zonder gestrest op Schiphol aan te komen. De oplossing ligt natuurlijk voor de hand, neem een Schipholtaxi, en in dit geval een ruime taxibus.

Taxi van huis naar Schiphol

Als u bij ons een schipholtaxi besteld, zorgen wij dat de taxi op de door u gewenste tijd bij u voor de deur staat. Uw bagage wordt netjes in de taxi gezet en u kunt met een gerust hart instappen om een relaxte taxirit naar Schiphol te hebben. Daar aangekomen, stapt u uit voor de deur van de juiste vertrek hal en u kunt direct naar binnen lopen om in te checken. De vakantie is dan eigenlijk al bij u voor de deur begonnen.

De terugreis van Schiphol naar Huis

Als u ook de terugrit bij ons heeft geboekt, staat de Schipholtaxi na landing weer netjes op u te wachten.  Nadat u weer bent in gestapt, zal de taxi direct naar uw huis rijden, zonder omwegen. Als u zelf besluit om via een ander adres te rijden omdat daar toch iemand van uw gezelschap moet uitstappen, dan kan dat altijd.
Er zitten nooit vreemde klanten bij u in de Schipholtaxi, deze is altijd voor u privé geregeld. Deze manier van reizen is de perfecte afsluiting voor van u vakantie.

Vooraf zijn de prijzen bekent, zodat u zich ook hierover niet druk hoeft te maken.

Kinderstoeltjes in de Schipholtaxi

Voor uw kinderen hoeft u geen kinderstoelen of verhogingen mee te nemen, deze zijn namelijk niet verplicht in een taxi. Als het kindje zelfstandig kan zitten, mag gewoon de buikriem om en anders mag u het kindje gewoon op schoot houden. Mocht u zelf een stoeltje mee willen nemen dan mag dit natuurlijk altijd.

Bagage in de Taxi naar Schiphol

Het is wel altijd raadzaam om als er veel extra bagage meegaat, zoals golftassen, duikuitrusting of ski spullen, dit van te voren te melden. Dit is voor ons van belang zodat we de juiste taxibus naar u toe kunnen sturen.

Tip: Rijschool wageningen (Mijn-rijles) voor de betere rijopleidingen!