Schiphol Taxi

Vergelijk de tarieven voor een Schipholtaxi met deze website van Goedkoopnaarschiphol.NL. Kijk en vergelijk is ons motto, het kan u toch weer enkele euro’s besparen op u taxi naar Schiphol. Het kan zijn dat de ene website voordeliger is met de personenwagens terwijl de ander juist weer met de taxibussen voordeliger is. Wij willen graag dat u tevreden u taxivervoer regelt voor een eerlijke prijs!

Informatie over onze Schiphol Taxi Service

Print Friendly

Als men Schiphol taxi vervoer zoekt, dan let u natuurlijk als een van de eerste dingen op de prijs, en wilt u natuurlijk het liefst van te voren weten wat de kosten gaan worden naar Schiphol. Wij bieden u voordelige vaste taxi tarieven aan, voor het vervoer naar de luchthaven. Onze Schiphol Taxi service is gebaseerd op privé vervoer, dus geen deeltaxi waarin u met meerdere vreemde  mensen zit.

Meer tips en informatie : Schiphol taxi kun je hier vinden

Omdat wij de route berekenen naar Schiphol,  kunnen wij u van te voren een tarief doorgeven. Stapt u zo maar in een taxi, dan wordt u middels de taximeter naar de luchthaven gereden. De meeste taxi’s rijden op het landelijk maximum taxitarief, en zo kunt u zelfs voor een rit met een Schiphol Taxi tot de helft meer kwijt zijn voor een zelfde rit.

Bij ons heeft u een privé Taxi naar de Luchthaven

U heeft er vast wel eens van gehoord, de deeltaxi. Op de luchthaven is er de travel Schiphol taxi welke u met meerdere mensen moet delen. U kunt zelf niet bepalen hoe laat u wordt opgehaald door deze Schiphol Taxi. Als u na een vermoeiende vlucht weer terug naar huis wilt, kunt u  eerst nog een tijd extra gaan wachten tot de groep compleet is. Omdat een deeltaxi verschillende mensen op de route moet ophalen, bent u ook langer onderweg naar Schiphol, of huis na een vermoeide reis.

Natuurlijk lijkt het aantrekkelijk zo’n taxi, maar vaak is het zo, dat als u met een gezelschap naar of van de luchthaven reist, u bij ons goedkoper uit bent. Dat komt namelijk omdat u bij bijvoorbeeld de Connexxion Schiphol taxi per persoon betaalt. Bij de deeltaxi’s betaalt een ieder die meegaat het volle tarief.

Bij ons zijn de Schipholtaxi tarieven tot en met 5 personen het zelfde, en daarna komt er een kleine toeslag per persoon bij. Het bijkomende voordeel is dat u bij ons zelf bepaalt hoe laat u vanaf huis wordt opgehaald, en met de terugreis staat de chauffeur na de landing alweer op u te wachten.

Door middel van onze inhoudsopgave kunt uw heel gemakkelijk uw onderwerp te vinden.

Inhoudsopgave

Vindt hier alle informatie over onze Taxi Service

 1. Kosten en bestellen Schiphol taxi service
  • 1.1 Wat kost een Schiphol Taxi
  • 1.2 Hoe kunt u betalen
  • 1.3 Hoe bestelt u de Schipholtaxi service
  • 1.4 Taxivervoer naar Schiphol
  • 1.5 Vervoer vanaf de luchthaven
  • 1.6 Retour boeken Schipholtaxi
 2. Soorten Taxi’s
  • 2.1 Standaard Schiphol Taxi Service
  • 2.2 VIP Vervoer
  • 2.3 Limo Vervoer
  • 2.4 Taxibussen
 3. Aanvullende diensten
  • 3.1 Gasten op laten opwachten
  • 3.2 Groepsvervoer, congressen
  • 3.3 Op rekening rijden (bedrijven)
 4. Plaatsen in Nederland
  • 4.1 Waar rijden de taxi’s
  • 4.2 Schiphol Taxi Amsterdam
 5. Stukje historie van de Schiphol Taxi
  • 5.1 Schiphol
  • 5.1 Eerste Schiphol Taxi in Amsterdam
 6. Antwoorden op veel vragen
  • 6.1 U wilt onderweg meer mensen ophalen
  • 6.2 Kinderzitjes in de taxi
  • 6.3 Hoe word ik opgewacht?
  • 6.4 Hoe lang van te voren moet u op de luchthaven zijn?
  • 6.5 Hoe lang van te voren moet ik de Schipholtaxi bestellen?

1. Kosten en bestellen Schipholtaxi Service

De kosten voor een taxi naar Schiphol liggen bij ons lager dan een Schipholtaxi die op Schiphol Plaza staat. Dat komt omdat deze taxi’s een taximeter gebruiken met tarieven die meestal zijn ingesteld op het maximum landelijk taxitarief.

1.1 Wat kost een Schipholtaxi.

Omdat wij voornamelijk luchthavenvervoer rijden, en dus veel snelweg kilometers afleggen, kunnen wij ritten voor ons zelf combineren. Op deze efficiëntere manier van werken gaat de bezetting omhoog, dus minder lege kilometers. De taxi’s op Schiphol staan meestal uren op een ritje te wachten en proberen er dan ook alles uit te halen. Bij ITC-Amsterdam.nl werken wij zonder instap tarief, zonder wacht tarief en rekenen wij zowel overdag als ’s nachts het zelfde. Hoe verder u woont hoe minder u gaat betalen per gereden kilometer! Kijk hier voor een overzicht van tarieven per plaats, of bereken hier uw Schipholtaxi tarief.

1.2 Hoe kunt u betalen.

Bij ons betaalt u de taxi altijd per rit. Dus heeft u een retourrit bij ons geboekt, dan betaal u de helft heen en de andere helft terug. U heeft bij ons de keuze tussen contant, per credit card of de taxi naar Schiphol vooruit te betalen per bank. Mocht u dit laatste willen, dan kunt u dat tijdens het bestellen van de Schiphol taxi even bij de opmerkingen neer zetten.

1.3 Hoe bestelt u de Schipholtaxi service.

Het bestellen is simpel. Buiten dat u ons altijd kunt bellen om het vervoer naar de luchthaven te regelen, kunt u heel makkelijk op onze website de taxi bestellen. Het makkelijkste is natuurlijk als u van te voren even de papieren erbij haalt zodat u precies kunt invoeren op welke datum en tijd u wilt worden opgehaald, en weer terug komt op de luchthaven. Voor de aankomt op Schiphol hebben wij buiten de aankomst datum en tijd, ook het vluchtnummer van u nodig.

1.4 Taxivervoer naar Schiphol.

Heeft u alleen vervoer naar Schiphol nodig, dan is het bestellen simpel. Nadat u het tarief naar of van Schiphol op onze website heeft uitgerekend klikt u gewoon op bestellen. U voert  uw naam en adres gegevens in en uw email adres, vervolgens de ophaaldatum van huis plus de gewenste ophaaltijd. Let hierbij wel op de datum want om maar een voorbeeld te noemen als het vandaag b.v maandag 17 juni is en 23:55 uur is dan is het 10 minuten later 00:05 uur en alweer dinsdag 18 juni. Veel mensen gaan hierbij wel eens in de fout, dus controleer goed of u alles juist heeft ingevuld. Heeft u nog eventueel opmerkingen dat kunt u die bij de opmerkingen kwijt. Bent u klaar met ons bestel formulier in te vullen, dan klikt u op verzenden en klaar is kees. U zou nu automatisch een overzicht van de bestelling moeten ontvangen per email. Als wij de ritaanvraag gecontroleerd hebben, dan zenden wij u een bevestiging met daarin nog verder informatie.

holding taxi1.5 Vervoer vanaf de luchthaven.

Voor het bestellen van een Schiphol taxi vanaf Schiphol hebben wij buiten uw adres gegevens ook u vluchtgegevens nodig. Na het berekenen van het Schiphol Taxi tarief, maakt u de keuze vanaf Schiphol naar huis. Dan komt u in het bestelformulier waar u na het invullen van de naam en adres gegevens ook de aankomstdatum tijd en vluchtnummer moet invullen. Let goed op dat u het juiste vluchtnummer invult, dus van de terugreis! Ook de aankomstdatum is erg belangrijk. Mensen vertrekken nog wel eens voor middernacht en komen dus na middernacht aan, wat inhoud dat we alweer een dag later leven. Dus let goed op met de juiste tijd en datum in vullen. Vervolgens verzendt u de aanvraag, en de taxi is geboekt!

1.6 Retour boeken van een Schipholtaxi.

Vaak geven wij als u een retourrit boekt, nog een extra korting, dus dat is mooi meegenomen. Nadat u het tarief heeft berekend op de website kunt u op de retourrit knop klikken waarna er een invulformulier op het scherm krijgt. Nadat u de persoonlijke gegevens zoals naam en adres heeft ingevuld, komt u bij de vertrek en aankomst data aan. Let hier goed op dat de juiste datum en tijd wordt ingevuld, want na middernacht is het alweer de volgende dag. Veel mensen vullen bij een aankomst op Schiphol nog wel eens de vertrekdatum in van het moment dat ze vertrekken vanaf b.v. hun vakantie bestemming. Als men om 23:45 uur op de 2e vertrekt komt men dus aan op de 3e! Ook het vluchtnummer van aankomt op Schiphol is belangrijk. Ook hier gaat het wel eens mis, soms vullen mensen het vluchtnummer van de heenreis in terwijl het van de terugreis moet zijn.

Gedacht aan een reisverzekering? Kijk op Reisverzekering.nl voor informatie en het vergelijken van aanbieders.

Meer taxi, kijk op meer tips over de Schipholtaxi bij Schipholtaxi.Tips. Hoe betaal je niet te veel en hoe herken je een goede taxiondernemer. Zoek en vergelijk en doe je voordeel!

Tip. Vaste tarieven naar en van Schiphol kunt u ook vinden bij de Schiphol taxi bij taxibestellen

2. Soorten Taxi’s

2.1 Standaard Schiphol Taxi Service.

Als u via de website of telefonisch bestelt, wordt er van een standaard taxi uitgegaan. Standaard is bij ons een nette 4 persoons sedan auto, welke meestal ook nog eens vrij luxe zijn. De meeste Schiphol taxi’s hebben bij ons allerlei luxe zoals een airco en leren bekleding. Bij ons zijn de taxi’s allemaal luxe auto’s, maar niet van het merk Mercedes of bijvoorbeeld BMW, oftewel het A klasse segment.

schiphol taxi e-klasse2.2 VIP Vervoer.

U wilt een stapje hoger. Er is bijvoorbeeld een belangrijke gast die op Schiphol aankomt, en u wilt hem laten vervoeren met een Mercedes E-Klasse of een BMW 5 serie. Natuurlijk hoort er bij deze VIP service een nette chauffeur in kostuum die goed Engels spreekt. Dat is allemaal mogelijk bij ons. Heeft u een ander merk waarin u graag vervoerd wilt worden, dan is de kans groot dat wij aan u vraag kunnen voldoen. VIP taxivervoer is bij ons op aanvraag

schiphol taxi S-Klasse2.3 Limo Vervoer.

Onder Limo taxi vervoer verstaan wij de Mercedes Benz S-Klasse. Deze limousine toont nog meer klasse uit dan de E-Klasse. De S-Klasse is dan ook uitermate geschikt voor het vervoer van directie leden, belangrijke gasten of omdat u gaat trouwen. Natuurlijk zit er net als de VIP taxi een bijpassende chauffeur in kostuum die goed Engels spreekt. Ook het VIP taxivervoer is bij ons op aanvraag

2.4 Taxibussen.

Taxibussen zijn bij ons ook erg veel gevraagd. Standaard hebben wij twee uitvoeringen. De 6 en 8 persoons taxibus. Voor een rit naar Schiphol met bijvoorbeeld een gezin plus koffers vervalt u al snel in een taxibus. Helemaal niets mis mee. Ook onze taxibussen zijn nette wagens, en vaak van alle luxe voorzien. Op aanvraag kunnen wij zelfs een verlengde 8 persoons taxibus inzetten. Eventueel VIP bussen, uitgevoerd met donkere ramen leren bekleding etc. zijn bij ons ook op aanvraag mogelijk.

3. Aanvullende diensten

3.1 Gasten op laten opwachten.

Bedrijven laten vaak hun gasten of directie voor de Schiphol Taxi binnen opwachten. Dat kan bij de gate, net na de douane of bij de meetingpoint. Wij adviseren het laatste om fouten te voorkomen. Op Schiphol is het namelijk vaak zo dat op de informatie borden staat aangegeven dat de mensen bijvoorbeeld uit aankomsthal 1 komen, maar in de praktijk soms uit hal 2 komen lopen. Om het zekere voor het onzekere te nemen adviseren wij dus het opwachten bij de meetingpoint. Welke makkelijk te vinden is om gewoon de bordjes meetingpoint te volgen, en uit te kijken naar een grote kubus, rood/wit geblokt, waar vlakbij de chauffeur met naambordje staan om de klanten op te wachten.

Tip: Voordelig vliegen naar diverse Europese steden vanaf Schiphol? Kijk op http://www.vliegtickets.com/

Tip: Speciaal voor onze buitenlandse gasten is er de website Taxi To Airport. Dus nu ook makkelijk voor de toeristen en zakenmensen vanuit het buitenland een voordelige Schipholtaxi bestellen!

3.2 Groepsvervoer, en congressen.

Met onze taxibussen kunnen wij buiten onze “vakantie” klanten ook heel goed de zakelijke markt bedienen. Als er b.v. een congres is in Amsterdam of Den Haag komen er vaak grotere aantallen gasten over vliegen. Het is voor ons geen probleem deze gasten te verzamelen en met nette taxibusjes naar de locatie te vervoeren. Wij houden de verschillende vluchtnummers in de gaten, en combineren de verschillende aankomsten zo gunstig mogelijk. Natuurlijk doen we deze service voor bedrijven op rekening.

3.3 Op rekening rijden voor bedrijven.

We hadden het er al eerder over: bedrijven kunnen bij ons op rekening rijden tegen een kleine vergoeding van 5%. Er zijn nog maar weinig bedrijven die contant afrekenen. De meeste gasten of medewerkers rijden op rekening of betalen met creditcard.

4. Plaatsen waar wij komen

4.1 Waar rijden Taxi’s?

Natuurlijk is er veel Schiphol taxi verkeer tussen de luchthaven en Amsterdam. In deze drukke hoofdstad wordt heel wat gereisd, zowel door mensen die op vakantie gaan als het zakenleven die voor een kort verblijf van Schiphol naar Amsterdam toe reizen. In andere grote plaatsen zoals Rotterdam, Utrecht en Den haag worden ook vaak Schipholtaxi’s ingezet, mede omdat daar ook veel bedrijven zitten. In kleinere plaatsen zoals Almere, Amersfoort en Schoorl, maken natuurlijk ook gebruik van de Schipholtaxi, maar dan betreft het meer mensen die op vakantie gaan en een chartervlucht nemen. Op ons overzicht kunt een impressie krijgen van de tarieven per woonplaats.

4.2 Schiphol Taxi Amsterdam.

In Amsterdam wordt veel gebruik gemaakt van onze Schiphol Taxi service. Natuurlijk is de afstand gunstig, dus kan met al voor 25 euro met de taxi naar Schiphol. Als u in Amsterdam zo maar in een taxi stapt dan wordt er middels de taximeter naar Schiphol gereden. Tarieven van 50 euro zijn dan niet ongewoon. Het is dus raadzaam om de Schiphol Taxi vanuit Amsterdam via internet te bestellen.

5. Historie Schiphol Taxi

5.1 Schiphol.

De luchthaven Schiphol, of zoals ze in het buitenland zeggen: Amsterdam Airport, begon in 1916 als militair vliegveld. Na de eerste wereld oorlog werden er al snel post, vracht en passagiers vervoerd. In 1920 opende de KLM de eerste lijndienst wat eigenlijk de start was van de burgerluchtvaart. Het eerste jaar werden er 440 passagiers vervoerd tegen nu meer dan 50 miljoen per jaar.

5.2 Eerste Schiphol Taxi Amsterdam.

In Amsterdam reed er in 1905 voor het eerst iets rond wat op een taxi leek, en vandaag de dag zo wordt aangeduid. Het Schipholtaxivervoer was geboren. De vervoer op de luchthaven Schiphol is begonnen rond 1920 toen met de start van de burgerluchtvaart.

6. Antwoorden op veel vragen

6.1 Onderweg nog meer mensen ophalen.

Vaak krijgen wij de vraag of er op de route nog familie of vrienden kunnen worden opgehaald. Natuurlijk is dat mogelijk. Als u ons even doorgeeft middels het contact formulier wat uw wensen zijn, inclusief de adressen dan maken wij een passende offerte.

6.2 Kinderzitjes in de taxi.

Kinderzitje zijn in een taxi niet verplicht volgens de taxiwet. Het is voor ons ook heel erg lastig om hier mee om te gaan, want een kinderstoeltje in de taxi betekent voor ons minder ruimte. Kinderen kunnen gewoon op schoot of in de heupgordel.

6.3 Hoe word ik opgewacht?

Standaard neemt de chauffeur ongeveer 15 minuten na landing, telefonisch contact met u op. U heeft dan meteen zijn nummer, en kunt hem even terugbellen als u klaar bent met de bagage. Natuurlijk geven wij middels de bevestiging ook een centraal nummer door, waar u ons op kan bereiken. Wilt u worden opgewacht bij de meetingpoint dan komt daar een chauffeur met een naambordje te staan. Hieraan zijn wat extra kosten verbonden.

6.4 Hoe lang van te voren moet u op de luchthaven zijn?

Voor nationale vluchten dient u twee uur van te voren op de luchthaven aanwezig te zijn, en internationaal drie uur. Veel mensen checken tegenwoordig thuis online in, en nemen een kortere tijd in acht. Houdt u wel rekening met eventueel file’s of wegwerkzaamheden onderweg. Wij zeggen in dit geval beter te vroeg dan te laat, want u wilt toch ook geen vlucht naar uw vakantie bestemming missen!

6.5 Hoe lang van te voren moet ik de Taxi bestellen?

In principe kunt u op de dag zelf nog  bij ons bestellen. Beter is het om niet op het allerlaatste moment een taxi naar Schiphol te regelen. Een dag voor vertrek is prima, en nog eerder natuurlijk ook. Wij hebben altijd vervoer voor u klaar staan 24 uur per dag 7 dagen in de week.

Kijk ook een bij collega’s van ons. Kijk eens voor professioneel Schipholvervoer bij Schipholtaxi.Pro. U vindt daar vele soorten van vervoer, ook tegen vaste scherpe tarieven.

Zoals u kunt verwachten is www.goedkoopnaarschiphol.nl een aanbieder die u 24/7 tegen zeer voordelige taxitarieven naar en van Schiphol vervoerd.