Taxibus naar Schiphol of elders !

U heeft bij ons de keuze tussen een luxe taxi t/m 4 passagiers of tot een van de grootste taxibus waar 8 passagiers in mee kunnen, welke idiaal is om met een grote groep op b.v. vakantie te gaan, of een vrijgezelle avond te vieren in Amsterdam.

Soorten Taxibussen

De kleinste busjes worden MPV’s genoemd en varieren van de luxe uitvoering Hyundai Santa Fe (4 personen) tot de luxe Chysler Voyager (5 personen). Daarnaast hebben wij taxibussen van het merk Mercedes Viano en Opel voor vervoer tot en met 8 personen. Als u erg veel bagage moet vervoeren en er gaan ook 8 personen mee dan hebben wij ook verlengde 8 persoons bussen. Onze taxibussen zijn buiten het Schiphol taxi vervoer, ook prima inzetbaar voor andere taxiritten.

Uitgaan in Amsterdam, Rotterdam of….

Al onze bussen zijn voorzien van navigatie systemen zodat als de taxi chauffeur het even niet weet toch overal de weg weet te vinden binnen Europa. Onze bussen worden ook voor uitjes naar bijvoorbeeld Amsterdam, de Heineken muziekhal de Arena of The Sand ingezet, of voor een cool feest van Grazyland in Zaandam, zodat er lekker gefeest kan worden terwijl de taxibus chauffeur u weer veilig naar huis toe brengt.

Luxe taxibussen ook voor bedrijven.

Bedrijven boeken ook vaak taxibussen bij ons voor een taxi rit van bijvoorbeeld een luchthaven naar het bedrijf, hotel, of congres. Rond tours zoals Monnickendam, Volendam en de Zaanse Schans verzorgen wij natuurlijk ook, en dit allemaal voor een goedkopere vast prijs dan dat men in zo maar een taxi zou stappen. Voor bedrijven bieden wij de mogelijkheid om de taxibus contant, per creditcard of op rekening te laten rijden.

Taxitarieven, goedkope taxibus.

Onze taxitarieven zijn zeer concurrerend voor taxi bus vervoer door heel Nederland en de rest van Europa. Ondanks dat wij geen deeltaxi vervoer bieden, zijn wij vanaf 4 personen in een taxibusje met ons taxi bus vervoer vaak goedkoper ! Wij maken de woorden “Taxi Bus Goedkoop” meestal echt waar!

Zoekt u een taxi of taxibus van Lelystad naar Schiphol dan kunt u ook een op  deze website kijken voor meer informatie.

Jongerenreis Frankrijk